8.6.11

barnkammaren väntar på inspiration

I det här rummet vistas jag inte så mycket, men mellan 20.00 och 22.30 brukar jag sitta på en av pallarna vid fönstret och kolla på vad grannen håller på med på sin gård (kallas också att natta pigga ungar). 


Två väggar har en grön Boråstapet som heter piknik. Jag hittade den på loppis och trodde att fyra rullar skulle räcka. När det inte gjorde det och jag försökte hitta fler rullar fick jag veta att den slutade tillverkas för 10 år sedan. Så de två resterande väggarna blev gröna, samma nyans som de små mörkgröna mönstren på tapeten.

Lampan är köpt på en tjejresa till Stockholm, vägglamporna är från svenska inredningsvaruhuset. Oops, det är också sängarna, skåpet, pallarna och tavelramarna. Tavlorna är målade av maijassketchbook.blogspot.com

Åt andra hållet finns ingen inredning alls, dörren är en överlopps från gamla delen av huset. Alla tre sovrum har likadana dörrar.

Nya huset har brädgolv målat med Uulan puulattiamaali, nyansen kaste. Springorna blev just passliga och jag har nästan slutat få ont i hjärtat när en traktor flyger genom rummet och landar med den vassaste delen mot golvet.


Mottages: Barnkammarmöbler i helträ: bokhylla, skåp, sängar, vägghyllor. Ja, vadsomhelst, nästan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar