7.6.11

är det här fint eller okej...?

Alla gör kakställningar av loppismaterial. Om ett halvt år kommer det att finnas massor av misslyckade såna bland alla abdomenizers och spikmattor på loppisarna. Jag har länge funderat på att göra en och blev påmind om kakställningen när en min kompis lade ut foton på sin nya ställning på facebook. Så här fin är den:


Efter två loppisvarv har jag samlat ihop material och staplat. Jag tycker att det blir jättefint! När mannen kom hem igår var hans min helt att "okej...". Nu behöver jag er hjälp: Ska jag limma eller låta bli?

Kruxa för "vad fint" här under inlägget om du tycker att jag ska limma, annars kruxar du för "okej..." Ditt svar förblir anonymt, jag ser inte vem som röstat på vad!

2 kommentarer:

 1. evafrantz.blogspot.com7 juni 2011 14:50

  Jag tycker den är rolig :) Men jag sku kanske ha bytt plats på vaserna, den övre är så robust. Och inte tänker jag vara anonym heller.

  Du är verkligen en fena på glasföremål. Eller vad säger Mrs S?

  SvaraRadera
 2. Du har rätt Eva! Jag blev bara så förtjust i den där övre vasen, den har en så fin blomma i bottnen också, att ja så gärna ville använda den.

  Men den är ju fin som bara vas också! Och det här var ju inte det enda jag köpte och nu när jag ser på raden av vaser så passar en annan mycket bättre!

  SvaraRadera