17.11.11

stockholm mitt i allt

I ett svagt ögonblick tidigare i höst lyckades Eva locka med mig på höstens bloggresa till Stockholm. Vi åker i morgon och kommer tillbaka på måndag morgon. Men jag kan kanske inte hålla Eva i handen hela tiden så det gäller att bekanta sig med lite nytt folk! Som tur är har ett par gamla bekantingar dykt upp bland resenärerna.

Marica växte upp ett par kilometer från mig men jag är så pass mycket äldre att vi inte lekte samma lekar då. Nu ska det bli kul att träffa henne. Joanna och jag gick i samma klass i gymnasiet och var ganska tighta då. Nu har vi nästan helt tappat kontakten så det ska bli roligt att ses igen! Malin och jag har varit på samma möhippa och bröllop så jag vet att hon är skoj!

Peppe har jag sett på tv men boken har jag inte läst. Och det är pinsamt.

De övriga resenärernas bloggar har jag lusläst nu under hösten. Till Housewife kan jag konstatera att det ser ut att blåsa högst 5 m/s. Emzie tog en fin bild på förra bloggresan. I Evelinas blogg tyckte jag bra om inläggen i hennes kategori Skrivkramp. I Lottas blogg borde jag läsa mer, vi äter spagetti bolognese i dag, igen. Dessutom vet jag ingenting om viner, fast jag nog gärna tar mig ett glas. I bloggen filmfest.papper.fi blev jag glad över bilden på Forrest Gump-bassängen. Jag hoppas att Ruterdam blir frisk tills i morgon, hon har härliga bilder och framtidsdrömmar i sin blogg. Too many parties är en så fin blogg att man bara dör, men mitt badrumsskåp fanns med i alla fall! I Najas blogg tyckte jag att det här var tänkvärt.

På min researchrunda i bloggarna tror jag att jag lovade hjälpa Andréa bära hem ett soffbord från Stockholm men nu slapp jag visst undan. The suburbanite novice är bra engelskaövning och jag tycker om konceptet i hennes andra blogg. Skrutte har bra poänger i sina inlägg.

Så. Jag önskar oss en trevlig utflykt!

5 kommentarer:

 1. det ska nog bli helt fantastiskt kul att träffas! Jag borde nog börja packa snart.

  SvaraRadera
 2. mycket fint skrivet! tack! och jag kommer naturligtvis att med våldsamt våld tvinga dig att läsa boken under resan.

  SvaraRadera
 3. vad trevligt skrivet! ps. det är betydligt roligare att dricka drinkar än att bära bord :)

  SvaraRadera
 4. Hurra hurra, blir roligt att ses igen!

  SvaraRadera
 5. Jag har heller inte hunnit läsa boken ännu så vi kan skämmas tillsammans ;) Ska bli kul att ses, alltför länge sen sist!

  SvaraRadera